У Маріуполі розпочала роботу патрульна поліція

Читать на русском
Сьогодні в Маріуполі складуть останню присягу нові працівники патрульної поліції, на заході будуть присутні очільники МВС та Кабміну.

Сьогодні в Маріуполі складуть останню присягу нові співробітники патрульної поліції. На заході будуть присутні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Анонс запуску нової поліції робив раніше Арсен Аваков в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами прес-секретаря прем'єр-міністра Дмитра Столярчука, сьогодні Гройсман відправився в Донецьку область з робочим візитом. Очікується його присутність на складанні присяги в Маріуполі.

«Володимир Гройсман сьогодні відвідує з робочою поїздкою Донецьку область», – зазначив він.

Своєю чергою, член колегії МВС, нардеп Мустафа Найєм розповів подробиці річного запуску патрульної поліції в містах України.

«Майже рік тому, 4 липня 2015 року, відбулася перша присяга працівників нової поліції в Києві. Сьогодні, вже найближчим часом, розпочнеться остання урочиста церемонія присяги співробітниками патрульної поліції України – в Маріуполі», – зазначив він.

Як повідомив нардеп, нова патрульна поліція була запущена в 29 містах України, а чисельність її працівників складає майже 13 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: