Саакашвілі має намір повернутися до Грузії – ЗМІ

Читать на русском
Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі може повернутися в Грузію з політичною партією.
Міхеїл Саакашвілі

Губернатор Одеської області й колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив про намір повернутися на батьківщину й активно долучитися там до політичного процесу.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на «Грузія Online», про це Саакашвілі розповів вчора ввечері в ефірі одного з грузинських телеканалів.

Саакашвілі прокоментував візит Гройсмана до ОдесиГолова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі задоволений візитом прем’єр-міністра Володимира Гройсмана до Одеси.

«Нехай ніхто не сумнівається й не сприймає як загрозу – це природно – я маю намір повернутися в Грузію й маю намір активно долучитися до процесів», – заявив Саакашвілі й додав, що веде консультації з потенційними учасниками свого політичного руху.

«Ще з кількома людьми ведемо переговори, щоб вони приєдналися до нового списку. Наступні місяці будуть приділені формуванню нової політичної еліти в Грузії, яка буде збагачена багатьма новими цікавими людьми», – сказав одеський губернатор.

Нагадаємо, екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що на базі «Руху за очищення» глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі буде створено нову політичну партію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: