Саакашвілі створює партію – Сакварелідзе

Читать на русском
Партійці робитимуть ставку на підтримку з боку малого та середнього бізнесу. Фінансування партії буде прозорим.

На базі «Руху за очищення» глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі буде створена нова політична партія.

Про це заявив екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе на прес-конференції в Харкові, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Дуже активно йдуть консультації з усіма здоровими політичними або громадськими організаціями, щоб в Україні була створена перша здорова політична сила», – сказав Сакварелідзе.

Партійці робитимуть ставку на підтримку з боку малого та середнього бізнесу. Сакварелідзе пообіцяв, що фінансування партії буде прозорим. Саакашвілі відповідатиме за ідеологічну складову в новому проекті.

За його словами, про участь у новій політсилі йдуть активні переговори з народними депутатами Сергієм Лещенком і Мустафою Найємом.

Саакашвілі створює партіюРадник одеського губернатора Саша Боровик пообіцяв, що найближчим часом буде готова передвиборна програма партії Саакашвілі.

Про те, що команда Саакашвілі створює політичну партію, повідомляв у березні його соратник Саша Боровик. Однак сам Саакашвілі це спростував. Подібне повідомлення також було і в кінці квітня.

«Слово і Діло» зафіксувало 7 обіцянок Сакварелідзе, з яких він виконав 3. Коефіцієнт відповідальності політика – 43%. З усіма обіцянками Давида Сакварелідзе можна ознайомитися на сторінці.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: