«Опоблок» не дав за закон про боротьбу зі «злодіями в законі» жодного голосу

Читать на русском
Сьогодні Верховна Рада України провалила голосування за проект закону №1188 про боротьбу зі злодіями в законі.
фото: Богдан Бортаков

Сьогодні Верховна Рада України провалила голосування за проект закону №1188 про боротьбу зі «злодіями в законі».

За відповідне рішення проголосували лише 210 народних депутатів, пише «Слово і Діло».

Так, цю ініціативу не підтримали представники фракцій «Опозиційного блоку» та «Радикальної партії», а також депутатських груп «Відродження» та «Воля народу», не давши жодного голосу «за».

«Опозиційний блок» не дав за закон про боротьбу зі «злодіями в законі» жодного голосу. Це все, що вам потрібно знати про «Опозиційний блок», – наголосив нардеп від фракції «Народного фронту» Антон Геращенко, який є одним з авторів закону.

Втім, деякі колеги Геращенка і по фракції, і по коаліції також не підтримали цей законопроект. Наприклад, депутати від «НФ» Євген Дейдей, Ярослав Єдаков, Хвича Мепарішвілі та Максим Поляков не голосували за цю ініціативу.

Окрім них, не підтримала закон про боротьбу зі «злодіями в законі» й чверть представників «Блоку Петра Порошенка» – 34 народні депутати.

Також відзначилася й фракція «Радикальної партії Олега Ляшка», яка повним складом не голосувала за цей проект закону через блокування своїми представниками трибуни Верховної Ради України. А, можливо, й з інших причин.

Зазначимо, що «Слово і Діло» зафіксувало обіцянку Олега Ляшка, згідно з якою з 10 травня «радикали» блокуватимуть парламентську трибуну, якщо запропоновані ними законопроекти не поставлять на розгляд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: