Москаль попросив про звільнення

Читать на русском
Глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль попросив прем'єр-міністра Володимира Гройсмана направити подання Президенту України про його звільнення.

Глава Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль попросив прем'єр-міністра Володимира Гройсмана направити подання Президенту України про його звільнення.

Про це йдеться в офіційній заяві губернатора Закарпатської області, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, реальної боротьби з контрабандою в регіоні не відбувається, а замість неї тривають косметичні зміни в правоохоронних та фіскальних органах.

«З огляду на це, я не бачу сенсу свого подальшого перебування на посаді голови Закарпатської ОДА. Тому прошу Вас скористатися своїм конституційним правом, передбаченим ст. 118 Конституції України, й направити подання Президенту України про моє звільнення з обійманої посади», – наголосив Москаль.

Глава Закарпатської ОДА додав, що центральні структури не допомагають у боротьбі з контрабандою, а навпаки – намагаються відновити «тіньові» схеми. Москаль нагадав, що така ж сама ситуація з незаконним видобуванням бурштину та обігом наркотиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: