Прокуратура Одеської області проводить обшук підприємств, пов'язаних із Курченком

Читать на русском
Сакварелідзе розповів, що в Одеській області прокуратура влаштувала облаву на підприємства, які пов'язують із бізнесменом-втікачем Сергієм Курченко.
Давид Сакварелідзе

Прокурор Одеської області і заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе повідомив, що в регіоні проводяться обшуки в офісах і за місцем проживання колишніх і чинних керівників та засновників ДП ​​«Укрнафтопродукт» та пов'язаних з ним підприємств.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«На даний момент прокурори і поліцейські Одеської області проводять обшуки в офісах і за місцем проживання як колишніх, так і діючих керівників і засновників ДП «Укртранснафтопродукт», а також чотирьох інших пов'язаних з ними підприємств у Житомирі, Києві, Коростені, Миколаєві та Херсоні», – повідомив Сакварелідзе.

Сакварелідзе створив наглядовий штаб за судовим процесом «діамантових» прокурорівСакварелідзе ініціює створення наглядового штабу за судовим процесом над так званою справою «діамантових» прокурорів.

Крім того, накладено арешт на грошові кошти в сумі 100 млн грн – вони, за словами прокурора, отримані шляхом незаконної реалізації нафтопродуктів.

«Вчора правоохоронці пред'явили представникам державного підприємства і банку рішення суду, згідно з яким вони протягом наступних декількох днів зобов'язані перерахувати ці кошти на розрахунковий рахунок Головного управління Національної поліції в Одеській області. У нас є вагомі підстави вважати, що ці кошти були вкрадені, їх там немає і бути не може. Хоча дуже хотілося б вірити в протилежне», – резюмував Сакварелідзе.

Нагадаємо, сьогодні глава ФДМУ Ігор Білоус повідомив, що Одеський припортовий завод буде виставлений на приватизацію 5 червня поточного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: