Експерт розповів, хто може увійти до списку партії Саакашвілі

Читать на русском
Дмитро Кондратенкополітолог

Ані з пошуком інвесторів, ані з командою у Саакашвілі проблем не буде. Головна проблема в тому, що перевиборів ніхто не оголошував і навряд чи вони відбудуться найближчим часом.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політолог Дмитро Кондратенко, аналізуючи заяву Мустафи Найєма про те, що він може піти на вибори разом із Міхеілом Саакашвілі.

«Очевидно, що до Саакашвілі на виборах може долучитися антикорупційна група «БПП», частина представників «НФ», активні громадські діячі. Із наповненням списку проблем у Саакашвілі не буде. Питання фінансування голова Одеської ОДА також вирішить досить швидко. У нього залишилися зв'язки з міжнародним бізнесом, звичайно ж, будуть членські внески», – розповідає Дмитро Кондратенко.

Також експерт відзначив, що, можливо, ведуться якісь переговори із Саакашвілі щодо прем'єрства й навколо цього складатиметься якась конфігурація, але до виборів це все не має значення.

«Поки що виборів не буде, і навіть якщо Саакашвілі визначиться зі своїми пріоритетами та позиціями, це не матиме результатів. Саме тому він і сам не поспішає із цим. Хоча, за попередніми оцінками, його політсила може набрати близько 15% на виборах», – проаналізував ситуацію політолог.

Саакашвілі запевнив, що не буде переходити в урядСказано 14 липня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Як відомо, у фракції «Самопомочі» заявили, що розглядають кандидатуру голови Одеської ОДА на посаду прем'єр-міністра.

Сам Міхеіл Сакашвілі пообіцяв, що не буде переходити до уряду України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: