Українська розвідка повідомила про значні втрати військових РФ на Донбасі

Читать на русском
У районі населеного пункту Мар’їнка загинуло дев’ять російських військовослужбовців, ще вісім отримали поранення.

У районі населеного пункту Мар’їнка загинуло дев’ять російських військовослужбовців, ще вісім отримали поранення.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, передає «Слово і Діло».

За даними розвідки, військовослужбовці РФ загинули вчора, 19 лютого. Того ж дня тіла загиблих було вивезено з Донецька до Росії.

З огляду на постійні втрати особового складу та значні ускладнення в проведенні мобілізації, з території Росії на окуповані території Донбасу щоденно прибувають сотні військових ЗС РФ для поповнення з’єднань та частин 1 і 2 АК. Так, 19 лютого до Алчевська прибули понад 100 російських солдат рядового та сержантського складу.

У бойовиків на Донбасі підкріплення: Росія прислала техніку і озброєнняЗа даними української розвідки, Росія перекинула на окуповану територію Донбасу значну кількість озброєння, військової техніки і боєприпасів

Українські розвідники також повідомили про масові звільнення особового складу з’єднань та частин 1 АК військ РФ через можливість відновлення активних бойових дій.

Зокрема, напередодні 9 військових 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) написали рапорти на звільнення з подальшим поверненням до Росії.

Станом на сьогодні укомплектованість окремих підрозділів цього з’єднання особовим складом складає до 50%. Аналогічна ситуація спостерігається у 9 окремому мотострілецькому полку (Новоазовськ), де рапорти на звільнення з подальшим поверненням до Росії написали майже всі молодші командири артилерійських підрозділів.

Нагадаємо, 11 лютого в результаті нескоординованих дій російських підрозділів загинули 6 і було поранено 12 російських військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: