Фірсов анонсував масштабні антикорупційні громадянські акції

Читать на русском
Активісти Антикорупційного руху планують влаштувати громадянську акцію, під час якої назвуть прізвища відомих українських корупціонерів.
Єгор Фірсов

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Єгор Фірсов заявив, що в більшості регіонів України громадські активісти, серед яких будуть і представники «Антикорупційного руху», проведуть громадянську акцію «Вимагаємо покарання».

Відповідну обіцянку політика «Слово і Діло» зафіксувало сьогодні, 2 лютого.

За його словами, під час даної акції прозвучать конкретні імена та прізвища корупціонерів, які, на думку активістів, винні в тій ситуації, в якій опинилася Україна.

Крім цього, Фірсов також закликав колег по парламенту поставити підпис за відставку чинного генерального прокурора Віктора Шокіна. Замість нього політик пропонує депутатському корпусу призначити «адекватного та дієздатного генпрокурора, який би взяв на себе відповідальність посадити тих корупціонерів, які зараз гуляють на волі».

«Ми розуміємо, що звичайним мітингом у Києві під ГПУ ми нічого не зможемо змінити. Таким чином ми будемо тиснути на правоохоронні органи, згуртовуючи громадськість по всій території України, щоб вона висловлювала свою недовіру правоохоронній системі, а правоохоронна система реагувала жорсткіше на ті виклики, які є», - пояснив мету акції Фірсов.

Журналісти «Слова і Діла» проконтролюють виконання відповідної обіцянки та повідомлять про результати. Всі обіцянки Єгора Фірсова можна подивитися тут, а обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: