9 населених пунктів окупованого Криму залишилися без світла

Читать на русском
Через аварію на високовольтній лінії в окупованому Криму без електроенергії залишилися дев'ять населених пунктів півострова.

Через аварію на високовольтній лінії в окупованому Криму без електроенергії залишилися дев'ять населених пунктів півострова.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Крим. Реалії».

«У зв'язку з аварією на лінії електропередачі 35 кВ відключені від електрики такі населені пункти: Гвардійське, Софіївка, Совхозне, Маленьке, Журавлівка, Широке, Дивне, Сторожеве, Купріне», – йдеться у повідомленні так званого «уряду» Криму.

Як стверджують у РЕМ Сімферопольського району, роботи з відновлення електроенергії тривають.

Раніше, 6 січня 2016 року джерела в українському уряді повідомили, що Кабінет міністрів України не має наміру укладати новий договір про постачання електроенергії до окупованого Криму.

Нагадаємо, 30 грудня 2015 року до Криму перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопори в Херсонській області. На цю мить ЛЕП, якою передавалося до Криму до 250 мегаватт, відновлена, проте електроенергія не подається, оскільки сплив термін дії українсько-російського контракту з постачання електрики на півострів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: