Перша справа в НАБУ відкрита за фактом корупції на держпідприємстві – Углава

Читать на русском
Заступник директора НАБУ Гізо Углава заявив, що перша справа, яка була відкрита відомством, пов'язана з корупцією на держпідприємстві.
Заступник директора НАБУ Гізо Углава

Заступник директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углава заявив, що перша справа, яка була відкрита відомством, пов'язана з корупцією на держпідприємстві.

Про це він розповів у інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

За його словами, першими справами, заведеними Бюро, стали порушення в діяльності державних підприємств. Яких саме, Углава не повідомив, але відзначив, що про справи розкажуть лише після вручення підозр.

Заступник директора НАБУ також повідомив, що Бюро веде справу за фактом корупції на Одеському припортовому заводі.

За звинуваченнями Саакашвілі НАБУ порушив кримінальні провадження – СакварелідзеЗаступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що Національне антикорупційне бюро вже порушило кримінальні провадження стосовно корупції в Одеській області.

«Розслідування щодо Одеського припортового заводу веде Одеська прокуратура, Головне слідче управління МВС і ми. Там кілька епізодів злочину», – зазначив він.

Крім того, Углава заявив, що 95% відсотків заведених справ у НАБУ стосуються періоду 2014-2015 років. За його словами, наразі в Бюро заведено більше 20 справ, деякі з них були передані Генеральною прокуратурою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: