За звинуваченнями Саакашвілі НАБУ порушив кримінальні провадження – Сакварелідзе

Читать на русском
Заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що Національне антикорупційне бюро вже порушило кримінальні провадження стосовно корупції в Одеській області.

Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що Національне антикорупційне бюро вже порушило кримінальні провадження стосовно корупції в Одеській області.

Про це він розповів в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ», передає «Слово і Діло».

«По кількох справах НАБ вже зареєстрував кримінальні провадження. У справі Одеського припортового заводу і до цього було в обласній прокуратурі провадженн, за яким ми працювали. Сподіваюся, що буде певний результат», - сказав Сакварелідзе.

Саакашвілі звинуватив депутата від «БПП» у корупції на ОПЗГолова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» причетний до корупції на ОПЗ.

За його словами, на даний момент прокуратура не може назвати тих, з ким пов'язані ці справи. Але, прокуратурою було виявлено кілька цікавих контрактів, актів призначень, конкретних людей, які їх підписували.

«Думаю, ні для кого не секрет, і не будемо обманювати ні себе, ні українців, що на такого рівня державні підприємства випадкові люди не потрапляють. Більше я нічого на цьому етапі не можу додати. Слідство триває. На нашому рівні що зможемо - доведемо до кінця», - зазначив заступник генпрокурора.

Також, Сакварелідзе повідомив, що якщо прокуратура досягне певного успіху в даному кримінальному провадженні, то справу буде передано до НАБУ.

«На рівні Одеського припортового заводу ми можемо розслідувати справу і пред'явити конкретні підозри людям, дії яких, на нашу думку, завдали збитків державі», - заявив він.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» причетний до корупції на Одеському припортовому заводі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: