Саакашвілі звинуватив депутата від «БПП» у корупції на ОПЗ

Читать на русском
Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» причетний до корупції на ОПЗ.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» причетний до корупції на Одеському припортовому заводі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«В Одеській області прокуратура почала справу про приватизацію і, як я і думав, причетними до приватизації виявилися депутати від влади», – заявив губернатор Одещини.

За його словами, до корупційних схем причетний один із нардепів від «БПП», але назвати прізвище корупціонера Саакашвілі відмовився, щоб «не робити йому реклами».

Саакашвілі назвав Яценюка головним корупціонером країниГлава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі повідомив, що через корупційні схеми на ОГХК держава щорічно втрачає $5 млрд.

«У мене дуже багато друзів у цій партії і я хочу, щоб вона позбулася злодіїв і шахраїв. Ця людина (депутат від фракції «БПП» Дмитро Голубов, який звинуватив команду Саакашвілі в причетності до корупції – Ред.) вчора дозволила собі на Раді на мене нападати, після того як був затриманий його соратник. Це шахрай міжнародного рівня», – наголосив Саакашвілі.

Крім того, Саакашвілі вирішив приїхати до офісу Національного антикорупційного бюро з проханням перевірити звинувачення Андрія Іванчука (нардеп, голова комітету з питань економічної політики та найближчий соратник Арсенія Яценюка – Ред.) на свою адресу.

«Я приїхав запропонувати перевірити ті звинувачення щодо мене, які були висловлені найближчими соратниками прем'єр-міністра», – заявив губернатор Одещини.

Також, Саакашвілі нагадав, що вчора керівництво Одеського припортового заводу вирішило подати на нього до суду за наклеп і це було зроблено з подачі Яценюка.

«Я хочу, щоб перевірили цей завод, праву руку Яценюка Миколи Мартиненка (нардеп «Народного фронту», голова Комітету ВРУ з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки - Ред.), Всіх директорів», – сказав він.

Нагадаємо, раніше заступник генерального прокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе заявив, що перші підозри та звинувачення за результатами розслідувань на Одеському припортовому заводі прозвучать до кінця 2015 року. За його словами, у слідства є документи, які можуть довести причетність посадових осіб Кабінету міністрів України до корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: