Сакварелідзе: ГПУ має докази причетності членів Кабміну до корупції

Читать на русском
Давид Сакварелідзе заявив, що перші підозри та звинувачення за результатами розслідувань на Одеському припортовому заводі прозвучать до кінця 2015 року.
Давид Сакварелідзе

Заступник генерального прокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе заявив, що перші підозри та звинувачення за результатами розслідувань на Одеському припортовому заводі прозвучать до кінця 2015 року.

Про це він повідомив в інтерв'ю «5 каналу», пише «Слово і Діло».

«Наступні кілька тижнів будуть ключовими вже, оскільки будуть первинні факти, будуть, напевно, вже конкретні правові рішення, підозри, можливо, звинувачення», – сказав він.

НАБУ може почати розслідування фактів корупції в КабмініІнформація про корупцію серед народних депутатів і членів уряду, озвучена Міхеілом Саакашвілі, може послужити підставою для порушення кримінального провадження.

Сакварелідзе також нагадав, що під час обшуків на Одеському припортовому заводі співробітники прокуратури вилучили документи, які можуть довести причетність посадових осіб Кабінету міністрів України до корупції.

За його словами, на даний момент слідство в справі ОПЗ перебуває в дуже активній фазі. «У наших інтересах, щоб максимально швидко вийти на перші результати, які будуть опубліковані», – додав заступник генпрокурора.

Він також уточнив, що в ході розслідування щодо цього провадження будуть встановлені особи, причетні до розкрадання коштів на суму понад 4 мільярди гривень, які «не дійшли» до Бюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: