Соціологи назвали партії, які попередньо проходять до Київради

Читать на русском
За результатами опитування, «БПП «Солідарність» зберігає лідерство підтримки у столиці, маючи 18,2 відсотків підтримки серед киян.

За результатами опитування, «БПП «Солідарність» зберігає лідерство підтримки у столиці, маючи 18,2 відсотків підтримки серед киян.

Друге місце з 15,1% посіла «Батьківщина», а третє – всеукраїнське об’єднання «Самопоміч», яке підтримують 11% жителів столиці, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Також непогані шанси на формування фракції у Київській міській раді має «Радикальна партія», яка попередньо отримує 8,6% голосів опитуваних. На межі потрапляння до Київради перебуває «Демократичний альянс». Останніх підтримують 4,5% киян.

Партія Омельченка «Єдність», «Наш край» і «Опозиційний блок», згідно з опитуванням, набирають 4,1%, 3,8% і 3,7% підтримки відповідно.

Кого веде у Київраду «Солідарність-УДАР»: аналіз списку кандидатів«Слово і Діло» вирішило більш детально проаналізувати передвиборчий список «УДАРу», розділивши кандидатів відповідно до сфери їх діяльності.

Дослідження електоральних настроїв виборців проводилося щодо політичних партій, які беруть участь у виборчих перегонах до Київської міської ради. 35% виборців мають намір взяти участь у голосуванні, ще 40% – скоріш за все, візьмуть. Прогнозована явка виборців порівняно з парламентськими виборами зменшилась із 59 до 53%.

Методом особистого інтерв’ю було опитано 1200 респондентів. Дослідження проводилося з 08.10 по 14.10.2015 року в усіх районах міста Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: