Кого веде до Київради «Батьківщина»: аналіз списку кандидатів

Читать на русском

Два тижні тому політична сила ВО «Батьківщина» оприлюднила свій список кандидатів у депутати Київської міської ради. У списку присутні бізнесмени, родичі політиків, колишні міністри та депутати, а також спортсмени.

«Слово і Діло» вирішило більш детально проаналізувати передвиборчий список Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина», розділивши кандидатів відповідно до сфер діяльності, а також їхньої ролі у передвиборчій кампанії.

Почнемо з родинних зв'язків. У різних округах балотуються сини, брати, племінники «родинних кланів» партії.

Також у списку кандидатів від партії «Батьківщина» до Київради достатньо велика кількість представників бізнесу.

Крім того, у списках «Батьківщини» є так звані «еліти». Серед них колишній гравець київського футбольного клубу «Динамо» Владислав Ващук і український художник Володимир Гарбуз.

Не обійшлося в «Батьківщині» і без політичного прикриття – список з 28 осіб, який очолює колишній голова КМДА та екс-депутат Київської міської ради, а наразі кандидат у мери столиці Володимир Бондаренко.

Рвуться до Київради й помічники народних депутатів із фракції «Батьківщини». Так, у списку є помічники наступних нардепів: Володимира Ар'єва, Сергія Соболєва, Надії Савченко та аж 2 помічники Леоніда Ємця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: