На київському залізничному вокзалі з'явився пункт рекрутингу до армії

Читать на русском
Інформаційний пункт рекрутингу знаходиться в центральному вестибюлі вокзалу, між головним інфопоінтом та входом до зали №3.
фото УЗ

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до української армії.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці 7 травня.

У Міноборони розповіли, чи зможуть громадяни з повістками звертатися до рекрутингових центрівУ Міністерстві оборони повідомили, що громадяни, які отримали повістку, можуть звертатися до рекрутингових центрів.

Інформаційний пункт рекрутингу знаходиться у центральному вестибюлі вокзалу між головним інфопоінтом та входом до зали №3.

Як зазначили в УЗ, у ньому надаватимуть інформацію про вакансії у ЗСУ і відповідатимуть на часті питання про посади у військових підрозділах.

«У будь-якому центрі до лав Сил оборони може долучитися людина з будь-якого регіону. Це можливо, навіть маючи на руках повістку для уточнення облікових даних. Тому інформаційні пункти на залізничному вокзалі дозволять нам максимально донести цю інформацію до громадян», – розповіла заступник міністра оборони України Наталія Калмикова.

В УЗ зазначили, що у лавах Сил оборони України служать 10 207 залізничників, а з початку повномасштабного вторгнення ця цифра досягла майже 12 тисяч працівників, адже вже було демобілізовано 1526 осіб.

Нагадаємо, 30 квітня у Києві відкрився перший столичний центр рекрутингу української армії. Він знаходиться у приміщенні ЦНАПу Солом'янського району.

Також Мукачево Закарпатської області було відкрито 20-й в Україні Центр рекрутингу української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: