Юсов про ураження кораблів рф у Криму: ворог робить висновки, але ГУР постійно вигадує нові методи

Читать на русском
Представники ГУР постійно вигадують нові методи ураження російських суден у тимчасово окупованому Криму, повідомив Андрій Юсов.
Фото: РБК-Україна

Представники ГУР постійно вигадують нові методи ураження російських військових та допоміжних судів у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі Радіо Свобода.

Скільки окупантів перебували на затоплених кораблях Чорноморського флоту рфНа затоплених російських кораблях була понад тисяча військових. На інфографіці – що відомо про екіпажі знищених суден.

За його словами, ворог, безумовно, робить висновки і намагається будувати нові огорожі різним способом на різних ділянках.

«Але врешті-решт і оператори Magura (морський дрон – ред.), спецпризначенці ГУР не повторюються кожного разу, діють нелінійно. Тому попри те, що вони намагаються ховати кораблі, переводити їх, переховувати, будувати нові загородження, знаходять нові й нові способи показати, що ГУР та Magura працюють надзвичайно ефективно», – сказав Юсов.

Нагадаємо, вчора безпілотник розвідки знищив російський катер типу «Мангуст», який окупанти використовували для патрулювання акваторії та боротьби з диверсантами.

А 23 березня українські військові атакували об'єкти російських окупантів у Севастополі. Вдалося вразити два десантні кораблі («Ямал» і «Азов») і центр зв'язку військ рф. Також було пошкоджено розвідувальний корабель «Іван Хурс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: