Посол ЄС закликав кандидатів у нардепи дотримуватися законів України

Читать на русском
Посол ЄС в Україні Ян Томбінський закликав усіх кандидатів у народні депутати на 205 окрузі Чернігівської області дотримуватися українського законодавства.

Посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський закликав усіх кандидатів у народні депутати на 205 окрузі Чернігівської області дотримуватися українського законодавства.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Цілісність і авторитет парламенту як голосу демократії залежить від цілісності та легітимності кожного члена Верховної Ради. Тому я закликаю всіх, хто залучений у процес довиборів у Чернігові, хто їх організовує, кандидатів і їхні штаби, а також виборців діяти з повною відповідальністю і розумінням того, що демократія - це не граємо», - заявив Томбінський.

Посол ЄС також наголосив на важливості дотримання демократичних принципів і нагадав, що право вибору - це конституційне право, а не спроба продажу або купівлі голосу.

Нагадаємо, що за повідомленнями з ЗМІ стало відомо, що сьогодні в Чернігові місцевим жителям розсилають повідомлення по Viber з пропозицією проголосувати за того чи іншого кандидата за фінансове винагороди, а саме 2 тисячі гривень.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: