Система електронних перепусток в зоні АТО розпочала роботу навіть раніше, ніж обіцяв Турчинов

Читать на русском
Сьогодні Служба безпеки України запустила в тестовому режимі інтернет-ресурс з реєстром перепусток для переміщення громадян в зоні АТО.

Сьогодні Служба безпеки України запустила інтернет-ресурс з реєстром перепусток для переміщення громадян в зоні АТО.

У прес-службі СБУ повідомили, що сайт працює в тестовому режимі, передає «Слово і Діло».

На сайті онлайн-реєстру пропонується пройти реєстрацію та отримати власний логін та пароль для входу на особисту сторінку громадянина на сайті.

Обов’язково потрібно заповнити всі поля в анкеті, серед яких потрібно зазначити «Мету та маршрут переміщення» громадянина.

Також у «Контактах» ресурсу вказано номери телефонів п’яти координаційних центрів з видачі дозволів на проїзд в зоні АТО, які розташовані у різних секторах Луганської та Донецької областей.

Зокрема, спільного центру у місті Краматорськ Донецької області, в секторі А – Старобільський РВ УМВС, Луганської області, в секторі Б – Велико-Новосілківський РВ УМВС Донецької області, в секторі М – Маріупольський РВ УМВС Донецької області, в секторі С – координаційна група Артемівського МВ ГУМВС Донецької області.

Також на сайті розміщено телефон гарячої лінії СБУ.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє, що з 7 липня буде запроваджено електронну систему пропускного режимуСказано 24 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов обіцяв, що система електронних перепусток в зоні АТО почне працювати з 7 липня. Насправді ця система запрацювала навіть раніше, ніж було анонсовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: