Заступник Авакова вже пішов у відставку, на черзі – сам міністр

Читать на русском
Депутати Верховної Ради збираються зареєструвати проект рішення про відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар написав заяву про звільнення, пояснюючи її тиском на себе та свою родину.

Про це з посиланням на «РБК-Україна» пише «Слово і Діло».

«У зв'язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв'язку з поширенням недостовірної інформації, яка ганьбить не тільки моє ім'я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв'язку з тиском, який чиниться на мою сім'ю, у вигляді переслідувань, залякування, погроз і незаконного стеження за мною і моєю родиною, включаючи дочку і навіть чотирирічну онуку, я прийняв рішення подати у відставку», – заявив Чеботар.

Згодом голова антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв написав на своїй сторінці у соцмережі, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має піти у відставку через те, що провалив очищення МВС від корупціонерів та перевертнів.

«Україні потрібний новий міністр внутрішніх справ. Арсен Аваков провалив завдання очищення МВС від корупціонерів та перевертнів. Історія з Чеботарем стала останньою краплею. Реєструємо проект рішення Верховної Ради про відставку Авакова», – зазначив Соболєв.

Нагадаємо, 28 квітня невідомі напали на групу журналістів, які знімали сюжет про будинки урядовців в с. Лісники Київської області, де, за інформацією медіа, проживає родина Чеботаря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: