Семенченко взявся розхитувати ситуацію в Маріуполі?

Читать на русском
Народний депутат та командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко закликає жителів Маріуполя вийти на акцію протесту проти демілітаризції Широкиного.

Народний депутат і командир батальйону спецпризначення «Донбас» Семен Семенченко закликає мешканців Маріуполя вийти на акцію протесту проти демілітаризації Широкиного.

Політик преконаний, що ситуація навколо населеного пункту свідчить про «неадекватну реакцію» керівництва держави на загрози національній безпеці, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Семенченка.

«Ситуація навколо Широкиного, добровольчих батальйонів, концентрації військ РФ і неадекватної реакції вищого політичного керівництва України на загрози нашій незалежності, вже вийшла за рамки можливих обговорень у фейсбуці. Системний саботаж, злочинна недбалість, головотяпство і масове насичення силових структур України агентами ФСБ і СВР досягли і перевищили позначку загрози національній безпеці України», – заявив він.

Семенченко неодноразово заявляв про неприпустимість виведення українських силовиків із Широкиного, оскільки, на його думку, залишені українськими бійцями позиції одразу займуть бойовики сепаратистів.

«Якнайбільше депутатів ВР повинні приїхати і своїми руками помацати як міфічні «лінії Мажино» на передовій, так і подивитися, хто конкретно і з яким озброєнням тримає на передовій фронт. Подивитися на ситуацію з резервами. А потім поставити Президенту, керівництву Генштабу та Міноборони запитання», – резюмував Семенченко. Він також засудив учорашній факт роззброєння бійців «Правого Сектору», тренувальна база яких наразі оточена десантниками ЗСУ.

За словами політика, мітинг у Маріуполі відбудеться в неділю, 3 травня. «В неділю жителі Маріуполя виходять на мітинг проти спроб ганебної здачі Широкиного російським окупантам. Я теж буду там», – запевнив він.

Нагадаємо, в середині лютого Семенченко пообіцяв домогтися відставки керівництва Генштабу. Ця обіцянка нардепа поки що перебуває в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: