Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Совсун пообіцяла, що "Голос" прозвітує про діяльність партії за рік

16 грудня 2020 року народна депутатка України Інна Совсун пообіцяла, що "Голос" прозвітує про діяльність партії за рік. "Ми готуємо окремі текстові, відео та інші матеріали для того, аби прозвітувати про діяльність партії за рік. Слідкуйте за нашими соціальними мережами та іншими ресурсами. Ми обов'язково повідомимо вам про підсумки нашої роботи за рік", - заявила вона (відео 7:50-8:10).
Виконано
Сказано 16 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?t=466&v=ITIzLLrmRR0&feature=youtu.be
  • https://www.youtube.com/watch?v=1rMnXjc0TYQ&t=538s&ab_channel=4%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB
  • https://www.facebook.com/GolosZmin
  • https://goloszmin.org/robota-i-dosyagnennya-golosu-v-kvitni-2021
  • https://www.youtube.com/c/GolosZmin/videos

Результат

В 2021 році на каналі партії "Голос" вийшов ряд відео про підсумки 2020 року. Також на сайті партії щомісячно публікується інформаційні звіти про здобутки партії та її участі у політичному житті. Також відповідна інформація була опублікована у інших соціальних мережах. Обіцянка отримує статус "виконано".

Депутат фракції Юлія Клименко зауважила, що кошти витрачались одноосібно, а керівництво навіть на вимогу не надало депутатам звіт про витрати.

Ведуча: "Були претензії в середині партії до того, як витрачалися ці гроші"

Клименко: "Вони були абсолютно витрачені не пропорційно по регіонах. Це одноосібно розподілялося. Контроль над рахунками і над витратами має тільки голова партії. Проблема складається в тому, що коли ми попросили, щоб з нами поділились контрольно-ревізійним звітом - Кіра Рудик прийняла одноосібне рішення не показати народним депутатам витрати, які були здійснені партією" (відео 8:45-10:30).