Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник голови Комітету з питань транспорту та інфраструктури
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"

Клименко пообіцяла підтримати законопроект Разумкова про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції"

18 листопада 2020 року народна депутатка України Юлія Клименко пообіцяла підтримати законопроект Разумкова №4304 про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції". "Треба міняти людей, треба міняти систему, але державні інституції не можна розвалювати одним рішенням Президента... Що стосується законопроекту Разумкова, ми не тільки його підтримали, мої колеги є співавторами цього законопроекту. Ми готові голосувати..., але це один із варіантів повернення антикорупційної системи назад до її дієвості. Ми будемо підтримувати цей законопроект і ми його підтримаємо", - заявила вона (відео 14:00-15:10).
Архів
Сказано 18 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nOyjDeWliiY&feature=youtu.be&t=888&ab_channel=skrypin.ua
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70306

Результат

Законопроект №4304 про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" та Кримінального кодексу України було знято з розгляду без голосування у сесійній залі. Обіцянка переноситься до Архіву, оскільки депутат не мав можливості показати свою позицію на голосуванні.