Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов пообіцяв викупити частину продуктових наборів, організувати логістику і розвести все, що потрібно за списками парафій

29 березня 2020 року мер міста Дніпро Борис Філатов пообіцяв викупити частину продуктових наборів, організувати логістику і розвести все, що потрібно за списками парафій, які складуть настоятелі та церковні старости. Міський голова Дніпра Борис Філатов напередодні Великодня запропонував пекарям і підприємцям напекти пасок , які б священнослужителі централізовано освятили. Також він звернувся до священнослужителів з пропозицією скласти списки парафіян, яким треба посвятити паски, яйця, кагор та інші продукти.
Архів
Сказано 29 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.chesno.org/t/74/borys-filatov.html?fbclid=IwAR2cLntiH4ZO0jqXBOEvILKJS-exMAJvDQu85bGpiVpfMvk2Trplon2ESgU

Результат

29 квітня 2020 року в інтерв'ю "Чесно" Борис Філатов розповів, що роздали 38 тисяч пасок, але жодної копійки з бюджету не витратили. Це було зроблено руками хлібозаводів ОПЗЖ. Щодо кондитерських, замовлення міської ради оплатили меценати. Коштом бюджету міста організували логістику та інформаційний супровід.

Оскільки меценати взяли на себе фінансування та розповсюдження продуктових наборів на Пасху, обіцянку перенесено до архіву.