Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв розробити мобільний додаток, який дозволить визначати місцезнаходження громадського транспорту

2 січня 2020 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов пообіцяв розробити мобільний додаток, який дозволить визначати місцезнаходження громадського транспорту.
У процесі
Сказано 2 січня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/watch/?v=445293159710603
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому Ірини Єлізароваої
  • Лист Вінницької міської ради від 9 серпня 2021 року
  • https://vezha.ua/ruh-gromadskogo-transportu-v-rezhymi-realnogo-chasu-u-vinnytsi-zapustyly-dodatok-vinnytsia-transport/
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.navisoft.vinnycia

Результат

За інформацією наданою пресслужбою від 15 жовтня 2020 року мобільний додаток розроблений. Незабаром жителі міста зможуть ним повною мірою користуватися, а поки додаток проходить тестування у фокус-групі.

9 серпня 2021 року Вінницька міська рада повідомила, що триває доопрацювання мобільного додатку. Фокус-група, яка проводила тестування, виявила певні недоліки в роботі застосунку та надала список щодо інтерфейсу та функціонування додатку. Після доопрацювання його буде знову протестовано.

25 жовтня 2021 року запустили новий застосунок "Vinnytsia Transport", який допомагає відстежувати рух громадського транспорту в режимі реального часу, відображає зупинки поряд з користувачем.

Наразі додаток доступний для користувачів ОС Android, проте вже незабаром обіцяють, що він буде доступний й для користувачів зі смартфонами від Apple.

Публікація отримає статус "виконано" після того, як застосунок буде доступний в AppStore.