Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Розслідувати факт використання декількох карток одним депутатом під час голосування на сесії Донецької облради 7 червня 2012 року

Голова Донецької обласної ради Андрій Михайлович Федорук пообіцяв провести розслідування за фактом голосування депутатами Донецької облради декількома картками одночасно під час сесії 7 червня 2012 року. "Я з'ясую, як це сталося, і чому Писарєв голосував за двох людей" - заявив Андрій Федорук.
Виконано
Сказано 7 червня 2012 р.

Джерело

  • http://www.62.ua/article/154502
  • Лист голови Донецької обласної ради А.М. Федорука

Результат

Як повідомив голова Донецької обласної ради А. Федорук, в ході розгляду факту голосування депутатом обласної ради на сесії двома електронними картками встановлено наступне. Депутат обласної ради Писарєв В.Я. проголосував персональною електронною карткою іншого депутата за його проханням у зв'язку з виниклою необхідністю даного депутата тимчасово покинути сесійну залу, попередньо домовившись про результат голосування із питання, що розглядалося.

У зв'язку з виявленим фактом голосування депутатом ради за іншого депутата проведені додаткові роз'яснювальні заходи щодо персонального голосування депутатами ради при прийнятті рішень.