Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Голуб пообіцяв зі свого боку ініціювати на державному рівні оновлення матеріально-технічної бази Золотоніського ліцею

26 жовтня 2017 року народний депутат України Владислав Голуб пообіцяв зі свого боку ініціювати на державному рівні оновлення матеріально-технічної бази ліцею ДНЗ «Золотоніський професійний ліцей».
Виконано
Сказано 3 листопада 2017 р.

Джерело

  • http://live.ck.ua/profesijno-tehnichna-osvita-povynna-finansuvatysya-derzhavoyu-vladyslav-holub/
  • http://kaniv-rda.gov.ua/news/14-50-07-05-10-2017/
  • 1

Результат

Згідно з листом від 17 травня 2018 року від Золотоніського ліцею у 2017 році за поданням народного депутата Владислава Голуба до Міністра фінансів Данилюка О.О. від 15.09.2017 року у перелік заходів (об’єктів) про фінансування у 2017 році коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, ДНЗ «Золотоніського професійного ліцею» була надана державна субвенція в розмірі 250 тисяч грн на капремонт будівлі гуртожитку (заміна вікон). Зазначені ремонтні роботи у 2017 році були проведені в повному обсязі.

Також за зверненням народного депутата Владислава Голуба до прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. та міністра фінансів України Данилюка О.О. від 09.11.2017 року № 17/09-11 на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку для ДНЗ «Золотоніського професійного ліцею» державою було виділено 180 тисяч грн для закупівлі комп'ютерної техніки. Станом на сьогодні ці кошти перебувають у відділенні Черкаської обласної державної адміністрації як головного розпорядника коштів та замовника.

Керівництво Золотоніського професійного ліцею неодноразово зверталося у телефонному режимі до розпорядника коштів щодо спрямування їх для зазначених потреб. Нині Черкаською ОДА було повідомлено, що на сесії обласної ради депутати ухвалили рішення про подання цих коштів Золотоніському професійному ліцею та зазначено, що кошти можуть надійти до кінця травня 2018 року.