Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Остапчук заявив, що планує провести реконструкцію в с.Заводи Ізюмського району приміщень під дитячий садочок

10 травня 2017 року в програмі «Точка зору» на радіо «Класне радіо» (м. Ізюм Харківської області) Віктор Остапчук заявив, що планує провести реконструкцію в с.Заводи Ізюмського району приміщень під дитячий садочок. Аудіозапис (09: 03).
Не виконано
Сказано 10 травня 2017 р.

Джерело

  • 3

Результат

З листа - відповіді від 6 червня 2018 року від народного депутата України Віктора Остапчука стало відомо, що у зв’язку з відсутністю дитячого садочку в селі Заводи Ізюмського району на прохання місцевої влади та громади мною були направлені відповідні звернення до керівництва Уряду. У результаті розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 року № 463-р Ізюмському районному бюджету була виділена субвенція з державного бюджету у сумі 910,0 тис. грн (із 2,8 млн грн запланованих) на капітальний ремонт колишньої адміністративної будівлі під дошкільний навчальний заклад по вулиці

Перемоги, 50 в селі Заводи. Але при підготовці необхідної документації було встановлено, що ця будівля не підлягає реконструкції через її незадовільний технічний стан. Тому за погодженням з місцевою владою, зокрема, головою Ізюмської районної державної адміністрації Шамрай Л.М., зазначені кошти були перерозподілені на ремонт шкіл у селах Левківка та Кам’янка (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.08.2017 № 640-р «Про внесення змін до деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України»).

Таким чином, реконструкція приміщення під дитячий садочок в селі Заводи Ізюмського району має незадовільний технічний стан, та само питання втратило актуальність, хоча народний депутат встиг посприяти у виділенні грошей (частина яких була надана коштом держсубвенції для місцевих бюджетів).

Проте, враховуючи, що обіцянку виконати не вдалося вона отримує статус "не виконано",