Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Микитась запевнив, що буде домагатися ремонту старих та створення нових об'єктів інфраструктури

11 червня 2016 року кандидат в народні депутати України Максим Микитась в своїй передвиборній програмі запевнив, що буде домагатися ремонту старих та створення нових об'єктів інфраструктури
Виконано
Сказано 13 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14876
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14876
  • http://mikitas.com.ua/ua/work/otchet-narodnogo-deputata-maksima-mikitasja-za-pochti-poltora-goda-raboty-v-okruge
  • https://www.facebook.com/maxim.mikitas/posts/749136858614054?pnref=story
  • 1
  • http://mikitas.com.ua/ua/news/maksim-mikitas-my-vkladyvaem-milliony-v-razvitie-zhkh-chernigovschiny
  • http://panorama.cn.ua/content/maksim-mikitas-u-zamglai-vidremont/?fbclid=IwAR3gFWCimqdjRsw3mfJMIOB8WB3oL2KJnK0HuYTPz0Ztx0OwMJpY30nNJIE

Результат

5 лютого 2018 року народний депутат України Максим Микитась повідомив, що закінчені роботи у відділенні неврології Чернігівської міської лікарні №4. Майже два мільйони гривень було виділено на ремонт приміщень та придбання модуля для активної реабілітації.

Згідно річного звіту за 2017 рік, опублікований за 26 січня 2017 року за ініціативи й підтримки Максима Микитася виділені кошти:

У сфері охорони здоров’я:

На реконструкцію неврологічного відділення лікарні № 4 Чернігівської міської ради виділено 1,45 мільйона гривень.

На придбання нового обладнання для Чернігівської центральної районної лікарні виділено 496 тисяч гривень.

На кабінет реабілітації лікарні № 4 м. Чернігова (модуль для активної реабілітації) виділено 340 тисяч гривень.

На реконструкцію будівлі хірургічного корпусу КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня» на вул. Волковича, 25 у Чернігові (облаштування приймально-діагностичного відділення) виділено 1 мільйон гривень.

У галузі освіти:

На капітальний ремонт Михайло-Коцюбинської гімназії (заміна вікон і дверей) виділено 2,46 мільйона гривень.

На капітальний ремонт Олишівської ЗОШ І–ІІІ ступенів виділено 1,808 мільйона гривень.

На капітальний ремонт даху Ріпкинської гімназії виділено 1,4 мільйона гривень.

На закупівлю двох котлів для Смолинської ЗОШ виділено 150 тисяч гривень.

На заміну вікон у школі села Трисвятська Слобода виділено 90 тисяч гривень.

Виділено майже 4,5 мільйона гривень на придбання мультимедійного обладнання, комп’ютерної техніки та нових меблів для класів.

Згідно листа від народного депутата України Максима Микитася від 25 жовтня 2018 року стало відомо, що за підтримки та допомоги депутата було виділено

майже 4,5 мільйона гривень на придбання мультимедійного обладнання, комп’ютерної техніки та нових меблів для класів.

– За сприяння Максима Микитася у 2018-му з Державного фонду соціально-економічного розвитку виділяються 1,5 мільйона гривень на реконструкцію садочка «Івушка» в Добрянці.

Окрім цього, уже в 2018-му школи з восьми об’єднаних територіальних громад Чернігівського та Ріпкинського районів (Михайло-Коцюбинської, Іванівської, Киселівської, Олишівської, Вербицької, Добрянської, Любецької та Гончарівської ОТГ) зможуть отримати додаткове фінансування в межах півмільйона гривень на кожен заклад на закупівлю парт і стільців, мультимедійної техніки.

Житлово-комунальне господарство:

– На поточний ремонт даху будівлі гуртожитку «Зірка-2» в селищі Гончарівському Чернігівського району виділено 614 тисяч гривень.

– На закупівлю котла для будинку культури в селі Смолині Чернігівського району виділено 90 тисяч гривень.

– Придбано снігоприбиральну машину для Чернігівського геріатричного пансіонату за 30 тисяч гривень.

14 лютого 2019 року стало відомо, що за сприяння Максима Микитася буде реалізовано зміни і в житті Замглаївської місцевої школи. Під час візиту Максима Микитася до Замглая громада наполягала на вирішенні проблеми енергоефективності . За його сприяння кошти на заміну надійшли ще 2018 року в сумі 1,42 млн грн. Єдине, що залишилося, – завершити проектно-кошторисну документацію і знайти підрядника.В планах вже навесні 2019 в школі замінять понад сотню старих вікон на нові металопластикові.

А у Замглайському садку «Малятко» вже придбали всі необхідні меблі й дитячі ігрові куточки. Максим Микитась ініціював виділення понад 370 тис. грн.

20 лютого 2019 року стало відомо, що за сприяння Максима Микитася буде реалізовано виділення мільйонних сум коштів на вирішення питань житлово-комунальної сфери. Зокрема на ремонт вулиці Дружби в с. Киїнці — майже мільйон гривень, 3,4 млн грн — на реконструкцію скверів у чернігівському житловому масиві Масани, 1,5 млн грн — на впорядкування центральної частини в селищі Добрянці й облаштування там рівного дорожнього покриття і зупинкового комплексу. У процесі — робота над освітленням і парком; ямковий ремонт дороги «Ковпита — Малійки», придбання снігоприбиральної машини для Чернігівського геріатричного пансіонату й безліч інших нагальних завдань.

21 лютого 2019 року стало відомо, що в Іванівській ОТГ почали будувати нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Цей проект став можливий за сприяння народного депутата Максима Микитася, який домігся, щоб два населені пункти – Іванівку та Киїнку – торік включили до президентської програми відновлення медицини на селі.

Тільки на чернігівські проекти передбачається виділення фінансування за цифрами минулого року понад 103 млн грн. Із них понад 13 млн грн спрямовані за безпосереднім клопотанням Максима Микитася на будівництво амбулаторій у передмісті Чернігова –Киїнці та Іванівці.

За інформацією сайту «Прозорро», загальний кошторис Іванівської амбулаторії становить 9,87 млн грн. Строк виконання робіт – до 1 вересня 2019 року. Підрядник місцевий – це чернігівська компанія «Енергетичні сучасні комунікаційні системи». Проектом передбачається, окрім зведення медичного закладу, здійснення благоустрою. До кінця березня 2019-го планують звести об’єкт під дах, а потім розпочнуться внутрішні роботи.