Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв очистити та облаштувати озеро, неподалік автовокзалу «Східний»

17 червня 2016 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов пообіцяв очистити та облаштувати озеро, неподалік автовокзалу «Східний».
Виконано
Сказано 17 червня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/663421517142281
  • about:blank
  • https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/867661136718317
  • Лист начальника відділу звернень Вінницької МР та її виконкому Ірини Єлізарової
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=4338

Результат

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 12 грудня 2016 року в мікрорайоні Тяжилів у поточному році проводились роботи по облаштуванню двох озер, в тому числі озера за автостанцією «Східна» по вул. Ватутіна. Роботи включали: розробку та вивезення землі та мулистих відкладень, розчищення чагарників та влаштування зручних підходів до водойм.

В липні уже 2017 року приступили до благоустрою зони відпочинку тяжилівського озера поряд з автостанцією «Східна». Тут проектом передбачили понад 300 метрів пішохідної зони та велодоріжку, які з’єднають вулицю Ватутіна із зонами відпочинку. Крім того, буде збудована нова гілка зовнішнього освітлення зі світлодіодними світильниками. На пляжі озера будуть встановлені грибочки для затінку та лавочки з урнами. Ігровий майданчик для дітей мікрорайону буде розташовано в зоні активного відпочинку. Також, для рибалок обладнають пірс.

Станом на початок вересня 2017 року у Вінниці на території біля озера по Ватутіна, в районі автостанції «Східна» оновлено відпочинкову зону, пірс, зроблено освітлення, відремонтовано тротуар, облаштовано велодоріжки та встановлено лавочки. Також біля озера встановлено дитячий майданчик. Мер зі своїм завданням впорався та створив для міста ще одну відпочинкову зону, за що й отримує статус виконано.