Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Коровій пообіцяв збудувати сучасний кардіологічний центр

1 лютого 2017 року голова Вінницької ОДА Валерій Коровій наголосив, що наступним кардинальним кроком буде будівництво кардіологічного центру. Раніше директор Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Тетяна Бабій зазначила, що під будівництво кардіоцентру міська влада виділила земельну ділянку біля міської клінічної лікарні №1.
Не виконано
Сказано 1 лютого 2017 р.

Джерело

  • http://vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86AJ6HRC
  • http://www.vz.kiev.ua/ru/proekt-svitovogo-banku-start-vidbuvsya/
  • http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/4079-v-tsomu-rotsi-prystupaiemo-do-praktychnoi-fazy-budivnytstva-kardiolohichnoho-tsentru-v-misti-vinnytsia-valerii-korovii
  • http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/10439-novyi-kardiotsentr-u-vinnytsi-za-780-dniv-proekt-svitovoho-banku-vkhodyt-u-aktyvnu-fazu
  • Лист директора Л. О. Грабовича
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

Станом на 24 травня 2019 року будівництво виконано на 12%, голова адміністрації до кінця каденції не встиг виконати свою обіцянку, тож вона отримує статус не виконано.

30 червня 2017 року Валерій Коровій повідомив, що в 2017 році розпочнеться будівництво кардіологічного центру в місті Вінниця.

Замість 840 днів компанія-забудовник має намір вміститися у 780 — про подробиці умов будівництва вінницького кардіоцентру домовлялися учасники зустрічі. Тобто, до 30 вересня 2020 року кардіоцентр не лише потрібно збудувати, але й наповнити обладнанням і ввести в дію комплексно.

Враховуючи, що Валерій Коровій відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", у зв'язку з обранням нового Президента України, не буде в подальшому мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона отримує статус невиконаного.