Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Остапчук заявив, що забезпечить будівництво нового храму в с.Кам'янка, Ізюмського району

15 червня 2015 року народний депутат України Віктор Остапчук в інтерв'ю заявив, що забезпечить будівництво нового храму в Кам'янці, Ізюмського району.
Виконано
Сказано 15 червня 2015 р.

Джерело

  • http://timeua.info/post/obshestvo/viktor-ostapchuk-vse-zadachi-nam-po-plechu-glavnoe-chtoby-v-strane-nastupil-mir--00456.html
  • http://obrii.com.ua/Svetv/12383-Zolotavimi-kupolami-na-izyumshhiniZasyayav-novii.html
  • 1
  • http://vidrodzhennya.org.ua/ru/news/u-kam-yantsi-vidrodyly-hram/

Результат

Згідно листа від 23 вересня 2016 року від народного депутата України Віктора Остапчука станом на 2 вересня 2016 року завершуються роботи із будівництва храму в Кам'янці Ізюмського району. Відкриття храму планується на 30 вересня 2016 року.

5 жовтня 2016 року згідно телефонної розмови з селищною головою Кам'янки, Ізюмського району, Харківської області повідомлено, що в храмі триває продовження будівельних робіт, забезпечено належним матеріально - технічним обладнанням. Храм офіційно не відкритий, але регулярно проходять церковні служби.

23 жовтня 2017 народний депутат України депутатської групи «Партія «Відродження», президент громадської спілки «Соціальний Рух Поваги» Віктор Остапчук побував в селі Кам’янка Ізюмського району Харківської області, де ознайомився з завершальними роботами будівництва тут церкви «Віри, Надії, Любові та матері їх Софії». У день приїзду народного депутата будівельники завершували воскове просочення і остаточну обробку внутрішніх дерев’яних колод, впорядковували територію.