Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко запевнив, що в цьому році буде придбано 10 нових тролейбусів

16 березня 2016 року мер Чернігова Владислав Атрошенко у своєму звіті за 100 днів на посаді повідомив, що старий тролейбусний парк у місті потребує негайного оновлення. Необхідно закупити близько сорока одиниць транспорту. За власні кошти в цьому році буде придбано лише 10. Таке комплексне оновлення тролейбусного парку у Чернігові відбувається вперше.
Виконано
Сказано 16 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/7877
  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8638
  • http://svoboda.fm/economic/region/249288.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=svXx5l_Cx1A

Результат

29 листопада 2016 року до Чернігівського тролейбусного управління приїхала перша партія нових тролейбусів у кількості 3 одиниці. До 13 грудня в ЧТУ з’являться ще 7 новеньких «рогатих». Тролейбуси були придбані у підприємства «Чернігівський автомобільний завод». Один такий тролейбус коштує – 3 млн 245 тис. грн. Загальна сума угоди за 10 тролейбусів з ПДВ – 38 млн 940 тис. грн. Підписання договору є результатом передбаченої законодавством конкурсної процедури, проведеної в системі публічних закупівель «Рrozorro». В нових тролейбусах є швидкісний Wi-Fi, а також розетки для підзарядки мобільних пристроїв (відео).

ВИСНОВОК: Чернігівське транспортне управляння через систему «Рrozorro» закупило 10 нових тролейбусів, які до кінця 2016 року мають надійти в експлуатацію.