Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв до кінця року розширити реанімаційне відділення Вінницької міської лікарні №1

19 лютого 2016 року мер Сергій Моргунов пообіцяв розширити реанімаційне відділення Вінницької міської клінічної лікарні №1. Зокрема до кінця року заплановано провести комплексний ремонт приміщення, забезпечити його сучасним обладнанням та збільшити кількість ліжок.
Виконано
Сказано 19 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=2871
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=3328
  • Лист начальника відділу звернень Вінницької МР та її виконкому Ірини Єлізарової

Результат

Вінницький міський голова Сергій Моргунов повідомив, що станом на 2 серпня 2016 року виготовлена проектно-кошторисна документація, та оголошено тендер на закупівлю обладнання для реконструкції з прибудовою реанімації у лікарні №1.

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 12 грудня 2016 року у Вінницькій клінічній лікарні №1 завершено реконструкцію приміщення під відділення анестезіології та інтенсивної терапії та розпочато встановлення обладнання. В результаті проведеної реконструкції кількість місць збільшилась з 6-ти до 9-ти ліжок. Обладнання у відділенні повністю замінено відповідно до табеля оснащення.

ВИСНОВОК: завершено реконструкцію приміщення та розпочато встановлення обладнання. В результаті проведеної реконструкції кількість місць збільшилась з 6-ти до 9-ти ліжок.