Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов пообіцяв реалізувати програму з тепломодернізації багатоповерхівок та закладів бюджетної сфери

24 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Вінниці від політичної партії "Вінницька Європейська стратегія" Сергій Моргунов у передвиборній програмі "Вінниця 2020" пообіцяв реалізувати програму з тепломодернізації багатоповерхівок та закладів бюджетної сфери.
Виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://eurostrategy.vn.ua/strategy.pdf
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=2879
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=2894
  • http://vinnitsaok.com.ua/2016/05/27/213055
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=3162
  • Лист заступника начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому, розпорядника інформації Тетяни Килимник

Результат

За період головування містом Сергієм Моргуновим було досягнуто значних результатів у тепломодернізації, тому обіцянка отримує статус - виконано.

Зокрема на її виконання було проведено роботи:

У 2016 році два ОСББ у Вінниці розпочали роботи по утепленню фасадів по програмі тепломодернізації.

26 лютого 2016 року на сесії міської ради міський голова Сергій Моргунов повідомив, що реалізовано «пілотний» проект за муніципальною програмою по підтримці енергозберігаючих заходів в ОСББ по вулиці Л. Толстого, 15 – в будинку замінено всі вікна у під’їздах. По цій же програмі триває робота в висотці по вулиці Акад. Янгеля, 85. Також в кінці 2015 року було завершено повну термореновацію школи № 25, в ній були замінені всі вікна і двері, утеплено дах та фасад будівлі. Новий дитячий садок №11 по вул. Порика, який запрацював із січня, теж має утеплений фасад і дах, на 1-му поверсі влаштовано «теплу підлогу».

27 травня 2016 року депутати Вінницької міської ради під час чергової сесії ухвалили рішення взяти 10,3 млн євро кредиту в Європейському інвестиційному банку на заходи з енергозбереження та енергоефективності для бюджетних закладів міста. За ці кошти планується утеплити 45 шкіл, дитсадків та лікарень.

Станом на 31 травня 2016 року в м. Вінниця у 11 багатоповерхівках встановлено 126 нових вікна у місцях загального користування. Роботи тривають ще у чотирьох будинках за адресами: вул. Академічна,54, вул. В.Порика,12, просп. Космонавтів,4 та просп. Космонавтів,34.