Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв, що у Львівській області не буде жодного монополіста на ринку гемодіалізу

29 травня 2015 року голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка повідомив, що облдержадміністрація не допустить, щоб на території регіону діяла одна компанія, яка надаватиме послуги хворим на ниркову недостатність. Адже завдяки зникненню монополіста на цьому ринку, вдалось суттєво знизити ціну на гемодіаліз, яка на сьогодні є найнижчою в Україні.
Виконано
Сказано 29 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.loda.gov.ua/news?id=16808
  • http://www.loda.gov.ua/news?id=17486
  • http://loda.gov.ua/news?id=19064

Результат

Станом на 14 липня 2015 року голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка повідомив, що на Львівщині будуть присутні всі фірми, які пропонують послуги з гемодіалізу.

13 листопада 2015 року голова Львівської ОДА Олега Синютка зустрівся із представниками компаній, які надають послуги з гемодіалізу. Керівник ОДА запросив усі фірми, які представлені на ринку, щоб врегулювати питання замісної терапії хворим на ниркову недостатність області. Серед присутніх на зустрічі були представники «Фрезеніус Медикал Кер Україна», «Б. Браун Медікал Україна», «Бакстер ХелсКер», а також представники громадської організації «Асоціація Життя». Зустріч відбулась з ініціативи голови ОДА після розмови з учасниками пікету біля ОДА 5 листопада 2015 року, які протестували проти фірми, що встановила своє обладнання з гемодіалізу у Новояворівській районній лікарні.