Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов обіцяє в 2015 році завершити роботи з реконструкції центру «Гармонія»

26 грудня 2014 року в.о. Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов підводячи підсумки роботи за 2014 рік пообіцяв, що в наступному році закінчить роботи з реконструкції приміщення для Муніципального центру «Гармонія».
Виконано
Сказано 26 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=1737
  • Лист начальника відділу звернень Ірини Єлізарової
  • Лист заступника директора департаменту у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради Конончук Наталії
  • http://vinnlife.com/news/7/1617-nezabarom_reabilitaciinii_centr_garmoniya_spravit_novosillya.html
  • http://www.myvin.com.ua/ua/news/politics/39126.html
  • Лист начальника відділу звернень апарату Вінницької міської ради Єлізарової Ірини

Результат

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 27 липня 2015 року, роботи тривають: проект є одним з переможців обласного конкурсу з відбору проектів, які можуть фінансуватись у 2015 році з державного фонду регіонального розвитку, відповідні заявки направлені Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Передбачено співфінансування з бюджету розвитку міста. Очікуються затверджені міністерством переліки.

Відповідно до листа департаменту у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради від 21 вересня 2015 року, на даний час триває реконструкція приміщення за адресою Винниченка, 5 для розміщення Реабілітаційного центру «Гармонія». Станом на 29 жовтня 2015 року у Вінниці триває реконструкція приміщення для муніципального центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія». За словами в.о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова завершити реконструкцію приміщення планується до кінця 2015 року, всередині будівлі ремонтники прокладають плитку, ведуться оздоблювальні роботи.

Станом на 25 грудня 2015 року реконструкція приміщення для центру «Гармонія» знаходиться на завершальній стадії.

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 27 січня 2016 року, реконструкція приміщення по вул. Винниченка, 5 для розміщення Муніципального центру «Гармонія» завершилась у грудні 2015 року з оформленням декларації № BM 123153640021 від 30.12.2015р. про готовність до експлуатації даного об'єкта.