Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов має намір додати нові автобусні маршрути там, де не їздять тролейбуси

24 червня 2014 року в.о. Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов на зустрічі з представниками Молодіжної ради міста повідомив, що у майбутніх планах – додати нові автобусні маршрути там, де не їздять тролейбуси. За його словами, це можна зробити, наприклад, на Старому місті або, можливо, продовжити їх до найближчих сіл.
Виконано
Сказано 24 червня 2014 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=1316
  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=1728
  • Лист начальника відділу звернень І. Єлізарова
  • Лист начальника відділу звернень Ірини Єлізарової
  • http://depo.vn.ua/content/gorodskoi-avtobus

Результат

24 грудня 2014 року за даними Вінницької міської ради відбулось поповнення тролейбусного парку двома тролейбусами. Дані тролейбуси будуть обслуговувати маршрут №4 "Вишенька – Лугова".

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 20 лютого 2015 року, на початку лютого 2015 року у Вінниці було створено новий маршрут № 19 «Вишенька - вул. Чехова», а після приходу всієї запланованої партії автобусів – на кожен маршрут міста передбачається додатково поставити по 1-2 автобуси (за винятком маршрутів № 5 та № 8). Крім того, буде створено маршрут № 20 «Залізничний вокзал - Меморіал Визволення».

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 27 липня 2015 року, впродовж 2014 року було запроваджено 2 нових автобусних маршрути загального користування в звичайному режимі, а саме - №19 "Вишенька - Немирівське шосе" та №20 "Водоканал - Залізничний вокзал". В цьому році схему руху автобусного маршруту загального користування в звичайному режимі руху №19 "Вишенька - Немирівське шосе" продовжено до території с. Вінницькі Хутори.

Згідно зі схемою міського транспорту міста Вінниці станом на 18 липня 2015 року на територію Вінницькі хутори та Водоканал тролейбусного маршруту немає, на даний момент існують тільки автобусні маршрути.