Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Вінниці

Моргунов планує у 2015 році проведення робіт над першою чергою бульвару Космонавтів

24 червня 2014 року в.о. Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов на зустрічі з представниками Молодіжної ради міста повідомив, що у 2015 році планується проведення робіт над першою чергою бульвару Космонавтів, від літака до вулиці Василя Порика.
Виконано
Сказано 24 червня 2014 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=1316
  • Лист начальника віддлу звернень Ірина Єлізарова
  • http://33kanal.com/publications/u-vinnici-startuvav-remont-prospektu-kosmonavtiv-5841.html
  • Лист заступника директора департаменту у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради Конончук Наталії
  • https://www.youtube.com/watch?v=ttevsNy69V8
  • https://www.youtube.com/watch?v=D44YhWPIlb8
  • http://www.myvin.com.ua/ua/news/politics/39126.html

Результат

Відповідно до листа Вінницької міської ради від 27 липня 2015 року, проект щодо реконструкції проспекту Космонавтів - I черга є одним з переможців обласного конкурсу з відбору проектів, які можуть фінансуватись у 2015 році з державного фонду регіонального розвитку, відповідні заявки направлені Мінрегіону та зареєстровані на офіційному сайті. Передбачено співфінансування з бюджету розвитку міста. Очікуються затверджені міністерством переліки, після чого будуть розпочаті відповідні роботи.

14 вересня 2015 року прораб фірми “Сфера” розповів, що на минулому тижні у мікрорайоні “Вишенька” розпочались роботи по реконструкції проспекту Космонавтів. Знайшлись гроші на першу частину ремонтних робіт на ділянці від літака по вулиці Василя Порика. Планується закінчити монтаж бруківки до кінця цього року.

Відповідно до листа департаменту у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради від 21 вересня 2015 року, 14 вересня 2015 року у Вінниці розпочалась перша черга реконструкції проспекту Космонавтів.

Станом на 29 вересня 2015 рік, капітальна реконструкція бульвару Космонавтів продовжується. Передусім планується оновити частину проспекту довжиною у півкілометра - від літака до вулиці Порика.

16 листопада 2015 року журналісти ІА «Слово і Діло» особисто перевірили проведення робіт над першою чергою бульвару Космонавтів, ремонтні роботи бульвару Космонавтів розпочаті, наразі ремонтники працюють над встановленням бруківки, уже облаштована велосипедна доріжка, встановлені електроопори, які будуть освітлювати бульвар.

Станом на 25 грудня 2015 року проведено першу чергу реконструкції проспекту Космонавтів (від літака до перехрестя із вул. Порика).