Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарченко обіцяє зберегти і розширити мережу сільських закладів освіти

23 квітня 2014 року голова Херсонської ОДА Юрій Одарченко заявив, що не допустить закриття сільських шкіл в Херсонській області. Мережа сільських закладів освіти має бути не лише збережена, але й розширена, повідомив керівник облдержадміністрації.
Не виконано
Сказано 23 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.oda.kherson.ua/ua/news/set-selskih-uchrejdenijj-obrazovaniya-doljna-byt-sohranena-i-razvita-yurijj-odarchenko
  • Лист заступника директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації В.Ю. Меренкова
  • http://www.president.gov.ua/documents/17987.html

Результат

Відповідно до листа Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації від 11 листопада 2014 року, розпорядженням Іванівської районної державної адміністрації було відновлено навчально-виховний процес в Українській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, а також - рішенням сесії Новокаховської міської ради від 27 червня 2014 року було ліквідовано Райську загальноосвітню школу І ступеня Новокаховської міської ради. Таким чином, у 2014 році в сільській місцевості Херсонської області мережу сільських закладів освіти розширено не було.

Зазначимо, що 28 липня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення Ю.Одарченка з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації.