Голубченко чекає, коли на Грушевського можна буде покласти нову бруківку

Читать на русском

В.о. голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко поки не може оцінити збитки від заворушень на вул. Грушевського, які тривають там з 19 січня.

Про це він сказав на сьогоднішній розширеній нараді КМДА, присвяченій благоустрою міста, передає кореспондент «Слова і діла».

«На Грушевського безумовно буде дуже складна і серйозна ситуація. На даний момент ми там не були. Ми не знаємо, ми не передбачаємо, ми чекаємо часу, коли можна буде зайти і оцінити збитки», - висловився Голубченко щодо майбутнього ремонту дороги та відновлення вулиці Михайла Грушевського після заворушень.

За його словами, на даний момент немає ніякої можливості навіть приблизно підрахувати завдані збитки, принаймні, до тих пір, поки заворушення не затихнуть.

Нагадаємо, раніше Голубченко пообіцяв, що організатори АнтиМайдану в Маріїнському парку відшкодують збитки, завдані учасниками акції.

Пізніше стало відомо, що «антимайданівці» погодилися на компенсацію в розмірі 300 тис. грн., але сьогодні Голубченко заявив, що кошти ще не надійшли.

Як повідомляло «Слово і діло», на сьогоднішній розширеній нараді виконавчого органу Київської міської ради, присвяченій благоустрою міста, особлива увага приділялася незаконно встановленим МАФам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: