Голубченко скоригував свою обіцянку по боротьбі з МАФією на 2014 рік

Читать на русском

Виконуючий обов’язки голови КМДА Анатолій Голубченко, який давав обіцянку протягом 2013 року скоротити кількість МАФів у столиці до 8 тис., тепер збирається зменшити їх кількість до 6,5 тис. протягом 2014 року.

Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідна кількість МАФів затверджена у комплексній схемі розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у Києві.

«Хотів би наголосити, що у столиці мають бути демонтовані всі самовільно встановлені МАФи. Крім того, я наполягаю на належному виконанні покладених функцій на відповідні структурні підрозділи міськдержадміністрації та попереджаю про можливі кадрові рішення», – заявив Голубченко.

Він додав, що за останні місяці минулого року в Києві самовільно встановили більш як 140 МАФів.

Голубченко дав доручення демонтувати їх до 25 січня 2014 року.

Вже завтра, 14 січня, в КМДА планують демонтувати торговельний ряд загальною площею близько 150 кв.м., який було встановлено в ніч з 7 на 8 січня поблизу вул. Княжий затон, 21.

Нагадаємо, 10 вересня 2013 року голова КМДА Олександр Попов запевнив, що в жовтні міська влада винесе на розгляд Київради схему розміщення МАФів, але цього не сталося.

7 лютого 2013 року Попов обіцяв, що найближчим часом в Києві демонтують близько 6 тисяч МАФів, але ця обіцянка також залишилася невиконаною.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: