В міліції стверджують, що люди з Євромайдану б’ють та грабують перехожих

Читать на русском

Протягом святкового тижня до Шевченківського райуправління міліції надійшли близько 70 звернень щодо завдання тілесних ушкоджень, хуліганства, крадіжок та інших протиправних дій з боку учасників Євромайдану.

«Найчастіше громадяни повідомляли про факти нанесення тілесних ушкоджень (12), хуліганства (9) та крадіжки особистих речей (5). Крім того, зафіксовані звернення про випадки шахрайства та пограбувань», - зазначається в повідомленні УЗГ МВС України.

Як повідомляється, за всіма цими заявами наразі проводиться перевірки.

Крім того, як зазначають в міліції, мешканці центральної частини Києва через протестувальників начебто не мають можливості нормально потрапляти до своїх помешкань, а інші кияни – до офіційних установ, розміщених на Хрещатику та Майдані.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, була оприлюднена резолюція Сенату США, в якій допускалося введення санкцій проти окремих представників української влади в разі чергового застосування сили до мирних демонстрантів.

11 грудня 2013 року міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко запевнив, що нового розгону Майдану не буде, однак протести не повинні заважати нормальній життєдіяльності міста.

8 грудня 2013 року лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що Майдан не розійдеться до виконання вимог мітингувальників.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: