У Кличка кажуть, що мер із власної кишені сплатив 100 тисяч за ремонт КМДА

Читать на русском

У Київській міській державній адміністрації запевнили, що мер столиці Віталій Кличко особисто сплатив за ремонт будівлі КМДА 100 тисяч гривень.

Про це йдеться у листі, отриманому у відповідь на інформаційний запит «Слова і Діла».

Щоправда, жодного документального підтвердження виконання цієї обіцянки в управлінні інформаційного забезпечення міськадміністрації не надали.

Загалом, за даними інформаційного порталу КМДА, вже 25 грудня минулого року міські депутати провели своє перше засідання у відремонтованій будівлі.

Втім, це був не останній жест доброї волі від Віталія Кличка. До прикладу, 1 грудня він, як і обіцяв, пожертвував 10 тис. грн на відновлення кінотеатру «Жовтень», що постраждав від пожежі.

Як уже писало «Слово і Діло», Київська міська рада так і не підтримала обіцяну мером програму розвитку транспорту столиці.

Нагадаємо також, що про те, як іде ремонт та облаштування в Києві так званого Кримського дому – громадського й культурного центру корінних народів Криму, розповів у коментарі «Слову і Ділу» народний депутат Мустафа Джемілєв. Нардеп пообіцяв активістам народного контролю, що особисто внесе «кілька сотень тисяч євро» на ремонт будівлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: