Муженко: військові РФ в Україні є, але ми з ними не воюємо

Читать на русском

Командувач Генштабу ЗСУ Віктор Муженко стверджує, що в Міноборони є неспростовні докази участі кадрових російських військових у незаконних збройних формуваннях на Донбасі.

Разом із тим, бойових дій проти російських військових підрозділів українські силовики не ведуть, заявив Муженко в ході зустрічі з іноземними військовими аташе, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Щодо участі російських військовослужбовців: на сьогодні ми маємо документальне підтвердження, зразки документів участі військовослужбовців Збройних сил РФ у цьому конфлікті на боці сепаратистів», – заявив Муженко.

Незважаючи на це, воєнних дій проти підрозділів регулярної армії Російської Федерації Збройні сили України не ведуть, хоча мають «достатньо сил і засобів, щоб завдати остаточного удару», підкреслив керівник Генштабу.

Читайте також: Бойовики визнали, що тролейбус у Донецьку обстріляли росіяни, а не ЗСУ

Нагадаємо, сьогодні представник Міністерства оборони України запевнив, що у відомстві не замислюються над звільненням начальника Генштабу Віктора Муженка, бо для цього немає жодних підстав.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: