Бойовики визнали, що тролейбус у Донецьку обстріляли росіяни, а не ЗСУ

Читать на русском

Бойовики терористичної організації ДНР заявили про затримання диверсійно-розвідувальної групи, яка обстрілювала Донецьк з пересувних мінометів.

«У Донецьку було затримано ДРГ противника. 3 людини з мінометом обстрілювали місто, пересувалися на машині. Всі троє, громадяни РФ - 2 з Краснодара, 1 з Краснодарського краю», - йдеться у групі «Зведення Новоросії» на сторінці «Вконтакте», інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Росбалт».

Цю інформацію також підтверджує радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко

«Так, дійсно, троє громадян Росії влаштували теракт у Донецьку. Тепер самій ДНР потрібно з'ясувати, хто й навіщо їх заслав до Донецька вбити 13 ні в чому не винних людей і звалити це все на українську армію», - написав Геращенко у себе в Facebook.

«Сподіваюся, що хтось із слідчих ДНР, які мають підвищене почуття справедливості, встигне викласти відеозапис допиту цих трьох ГРУшників в інтернет», - додав нардеп.

Як відомо, у четвер, 22 січня, близько 8 ранку мінометний снаряд влучив у зупинку в Ленінському районі Донецька, загинуло 13 мирних жителів. В ОБСЄ зазначили, що обстріл зупинки у Донецьку вівся з північно-західного напрямку за допомогою мінометної або артилерійської зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: