Полторак не має наміру змінювати начальника Генштабу

Читать на русском

У Міністерстві оборони стверджують, що для звільнення Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу Збройних сил немає жодних причин.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив в.о. начальника управління з роботи із особовим складом МО Олександр Голоднюк, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Хто має право давати оцінку й оцінювати рівень керівництва начальника Генштабу та його заступників? Ті «вкидання» у ЗМІ і звинувачення (на адресу Муженка - Ред.) - вони не відповідають дійсності», - заявив Голоднюк, додавши, що «питання про зняття генерал-полковника Муженка з посади не стоїть».

Крім того, чиновник Міноборони вважає, що громадяни, які критикують роботу чинного начальника Генштабу, не мають достатньо професійних навичок і знань, щоб оцінювати діяльність вищого військового керівництва.

Раніше народний депутат від фракції «Народний фронт» Юрій Береза пообіцяв, що домагатиметься усунення керівника Генерального штабу, тому що, за словами Берези, Муженко - не кваліфікований фахівець і на його місці має бути професіонал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: