Терористи більше не хочуть припинення вогню

Читать на русском

Лідер терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що бойовики на Донбасі більше не будуть робити спроб розмовляти з Києвом про перемир'я.

«Спроб розмовляти про перемир'я з нашого боку робитися більше не буде. Ми тепер будемо дивитися, як буде реагувати Київ. Київ зараз не розуміє, що ми можемо наступати на трьох напрямках одночасно», - заявив Захарченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на РИА Новости.

Лідер терористів ДНР також додав, що «не буде більше ніякого перемир'я, не буде більше ніяких ротацій, а будуть тільки обміни полоненими».

Крім того, Захарченко заявив, що терористи будуть бити до тих пір, «поки не вийдемо на кордон Донецької області». «Якщо я буду бачити загрози землі донецькій з будь-якого населеного пункту, цю загрозу я знищу і там», - сказав лідер бойовиків.

Читайте також: Маломуж: Головне завдання бойовиків - зірвати перемир'я

Як відомо, незважаючи на оголошене Президентом Петром Порошенком перемир'я, бойовики продовжують обстрілювати сили антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях. При цьому українським військовим було заборонено відкривати вогонь у відповідь на атаки терористів.

Матеріали по темі:


Терористи порушили «перемир'я» на Донбасі більше 3500 разів

За місяць «перемир'я» загинули 56 українських військових

Українці хочуть скасування перемир'я

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: