Маломуж: Головне завдання бойовиків – зірвати перемир'я

Читать на русском

Російські війська спільно з терористами мають на меті – зрив перемир'я.

Про це повідомив екс-глава зовнішньої розвідки Микола Маломуж, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Facenews». Він також зазначив, що російські війська застосовують важку артилерію.

«Ніхто не розраховував, що будуть застосовувати потужні ракетні засоби. Перед святами йшли потужні колони техніки, «Буратіно» та інша техніка. Головне завдання зірвати перемир'я», - зазначив військовий.

Як зазначає Микола Маломуж, Росія готує велику військову операцію на Донбасі.

«Після нового року по стратегічних об'єктах будуть проводиться операції бойовиками, зараз вона планується російськими військовими. Це спроба спровокувати українську армію», - сказав Маломуж.

Маломуж також вважає, що необхідно терміново вживати заходів для зміцнення оборони.

«Потрібно терміново вжити заходів щодо захисту стратегічних об'єктів, але це потрібно робити заздалегідь, ми знаємо про все, що планується, всі місця ударів. Потрібно готуватись», – резюмує Маломуж.

Раніше в коментарі «Слову і Ділу» таку ж думку висловив директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський.

Читайте також: Путін готує черговий наступ на Донбас – експерт

«Президент Росії Володимир Путін не відмовляється від своїх цілей і швидше за все готує новий наступ, про що свідчать останні події в зоні АТО.», – вважає Сунгуровський.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: